Edullinen viskoosimatto on oivallinen valinta kulttuurialan opiskelijan opiskelijaboksiin

Edullinen viskoosimatto on oivallinen valinta kulttuurialan opiskelijan opiskelijaboksiin

Kulttuurialan opiskelijan talous on usein tiukoilla. Monelle opiskelijalle on kertynyt jopa velkataakkaa, josta voi olla vaikea päästä eroon. Monet opiskelijat asuvat pienissä opiskelijabokseissa, joista olisi kuitenkin kiva luoda viihtyisiä, opintoja tukevia soppeja. Mikä siis neuvoksi? Ehdotamme tässä artikkelissa edullista viskoosimattoa tuomaan kivaa tunnelmaa kulttuurialan opiskelijan opiskeluboksiin. Kun maton väri miellyttää opiskelijaa ja on muutenkin oikean kokoinen hänen huoneeseensa, on matosta helposti iloa koko opintojen ajaksi – ja vielä pitkään niiden jälkeenkin. Ja mikä parasta; kauniita viskoosimattoja voi löytää yllättävän edullisesti, kunhan tietää, mistä etsii!

Miksi viskoosimatto opiskelijaboksiin?

Viskoosimatto on helppohoitoinen ja kestävä vaihtoehto, minkä vuoksi se sopii hyvin kiireisen opiskelijan arkeen. Lisäksi näyttäviä viskoosimattoja voi löytää myös pienellä budjetilla, minkä kuuleminen varmasti ilahduttaa pienellä budjetilla elävää opiskelijaa!

Upeat käsintehdyt aidot itämaiset matot ovat monen suosikkimattoja ja sellainen löytyy myös monen kulttuurialan opiskelijan haavelistalta, mutta niiden aika ei ehkä ole ihan vielä. Moni kulttuurialan opiskelija arvostaa käsintehtyä mattoa erityisen paljon, mutta sellainen kannattaa yleensä hankkia vasta ensimmäiseen omaan oikeaan kotiin. Opiskelujen aikana nimittäin maku saattaa vielä muuttua moneen kertaan, mikä voisi jäädä harmittamaan, jos tässä elämäntilanteessa tulisi sijoittaneeksi arvokkaaseen itämaiseen mattoon. Lisäksi pieni opiskelijaboksi tulee todennäköisesti vaihtumaan vielä moneen kertaan ennen muuttoa ensimmäiseen omaan, hieman pysyvämpään kotiin. Ennen tätä eteen saattaa tulla jopa muuttoja ulkomaille, joten tässä elämänvaiheessa on ihan järkevää sijoittaa edulliseen, mutta kestävään viskoosimattoon.

Mistä viskoosimatto opiskelijaboksiin?

Laadukas mutta edullinen viskoosimatto löytyy helposti Trendcarpetilta! Löydät tästä verkkokaupasta niin vintage-tyyliset kuin modernin trendikkäätkin viskoosimatot – valinta on sinun! Viskoosimaton tilaaminen netistä kannattaa, sillä verkkoshoppailu auttaa säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa – kaikki nämä ovat asioita, joista opiskelijalla on usein tiukkaa!

Miksi Trendcarpet?

Viskoosimattovalikoimien selaaminen on helppoa ja nopeaa ja voit käyttää apunasi Trendcarpetin näppäriä suodattimia. Pienellä budjetilla mattoa etsivän kannattaa käyttää etenkin hintaan liittyvää suodatinta, jolla saat näppärästi asetettua maton maksimihinnan hakutuloksia rajaavaksi filtteriksi. Näin liian kalliit viskoosimatot rajautuvat hakutuloksistasi, eivätkä jää harmittamaan, kun ne eivät mahdu budjettisi rajoihin.

Jos ehdit tehdä tilauksesi arkena kello 16.00 mennessä, laitetaan viskoosimattosi matkaan jo saman päivän aikana. Opiskelijabudjetilla elävä ilahtuu varmasti kuullessaan, että Trendcarpetilla sekä viskoosimattojen toimitukset että mahdolliset palautukset ovat asiakkaille maksuttomia. Halutessasi säästää rahaa tutustu erityisen huolellisesti Trendcarpetin Happy Deals! -tarjouksiin, joiden avulla voit saada matostasi vielä lisäalen.

dante