Hanki kuvakehys kulttuuriopintojesi tärkeimmille todistuksille ja muistoille

Hanki kuvakehys kulttuuriopintojesi tärkeimmille todistuksille ja muistoille

Suoritetuista kulttuuriopinnoista kannattaa syystäkin olla ylpeä! On upeaa, että pienestä ja syrjäisestä Suomesta nousee toistuvasti esiin uusia kykyjä ja innovaatioita ja että suomalaisia luomuksia nähdään myös julkkiksilla! Tällä alalla on myös mahdollista päästä vaikuttamaan Suomen kulttuurin tulevaisuuteen ja sen historian vaalimiseen. Jos haluat kertoa opinnoistasi myös kotisi vieraille ja muutenkin säilyttää opintoihisi liittyvät tärkeimmät muistot lähelläsi, kannattaa harkita niiden kehystämistä kotisi seinille. Erilaiset kuvakehykset auttavat sinua luomaan näistä saavutuksista ja muistoista upeita kollaaseja, jotka ilahduttavat niin kotisi vieraita kuin sinua itseäsikin! Nappaa tästä artikkelista hyvät vinkit talteen ja hanki kuvakehykset kulttuuriopintojesi tärkeimmille todistuksille ja muistoille näppärästi netistä!

Mistä kuvakehykset hyvään hintaan?

Laadukas kuvakehys muistoille löytyy BGA-verkkokaupasta. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa kehykset hyvään hintaan. Jos tilaat kerralla yli 69,90 eurolla, toimitetaan kehyksesi sinulle toimituskuluitta. Myös tätä pienemmät tilaukset toimitetaan edullisesti, sillä BGA:n toimituskulut ovat ainoastaan 6,90 euroa. Toimitukset ovat nopeita, sillä ne toimitetaan asiakkaille 2–4 päivässä. Tilaaminen BGA:lta on riskitöntä, sillä verkkokaupassa on 90 päivää voimassa oleva palautusoikeus. Näin voit kokeilla kehyksiä kotonasi ja sommitella niistä hyviä muistoja sisältäviä kollaaseja ennen kuin päätät lopullisesti, sopivatko kehykset varmasti kotisi seinille.

Kuinka vallitsen sopivat kuvakehykset opintomuistoilleni?

Voit selata BGA:n kehystuotteita sivuston näppärien hakutoimintojen avulla. Verkkokaupan valikoima on erityisen laaja, sillä se sisältää yli 5 500 tuotetta, joten erilaisten filttereiden käyttäminen helpottaa etsimistyötä huomattavasti. Voit filtteröidä hakutuloksia esimerkiksi kuvakoon, värin, materiaalin, lasityypin ja kehyksen kiiltävyyden perusteella. Tarjolla on myös mittatilauksena tehtyjä kehyksiä ja kollaasikehyksiä. Kollaasikehykset ovat erityisen näppäriä halutessasi luoda opintomuistoistasi helposti näyttäviä kokonaisuuksia.

BGA:n valikoimista löytyy esimerkiksi 12 kuvalle sopiva valkoinen Maggiore X -kehys, johon on helppo luoda näyttävä kokonaisuus opintojen parhaista muistoista. Kehys maksaa alle 35 euroa, joten jo näin pienellä sijoituksella voit luoda kotiisi näyttävän kollaasiseinän. Jos kuvia on useampia kuin 12 kappaletta, voit ostaa jopa useampia kollaasikehyksiä ja sommitella ne näyttäviksi kokonaisuuksiksi kotisi seinille.

Jos kaipaat inspiraatiota kuvien asetteluun tai muuhun sisustamiseen, kannattaa seurata inspiroivia sisustusaiheisia blogeja, kuten Sara Parikan inspiroivaa ja hänen nimeään kantavaa blogia, josta löytyy upeita kuvia. Vaikka olisitkin innokas sisustaja ja sinulla olisi selkeä mielikuva siitä, millaisen kollaasiseinän haluaisit kotiisi luoda, voi käytännön toteutus silti tuntua haastavalta ja voi jopa tuntua, että sisustusinspiraatio on täysin hukassa. Tällöin sisustuslehdet ja -blogit voivat auttaa!

Sisustaminen on viime aikoina ollut Suomessa erityisen suosittu harrastus ja moni onkin kertonut käyttäneensä aiemmin matkustamiseen menneet rahat koronaepidemian aikana mieluummin sisustamiseen. Kotona on tullut monissa perheissä vietettyä entistä enemmän aikaa, minkä vuoksi kodin sisustukseenkin on haluttu panostaa entistä enemmän. Kollaasiseinien luominen omista rakkaista muistoista on edullinen ja helppo tapa sijoittaa kodin ilmeeseen. Kun sisustustuotteet tilaa suoraan netistä, on sisustaminen myös koronaturvallista, sillä netin kautta asioitaessa on helppo huolehtia turvaväleistä. Kaunis, mukavia muistoja tulviva, koti puolestaan auttaa jaksamaan jopa silloinkin, kun epidemia saattaa vaatia vetäytymistä neljän seinän sisälle karanteeniin.

dante