Taustakuvia eri väreissä kulttuurialan opiskelijan opiskelijakämppään

Taustakuvia eri väreissä kulttuurialan opiskelijan opiskelijakämppään

Kulttuurialan opinnot ovat antoisia ja tempaavat opiskelijan helposti mukaansa. Taloudellisesti opiskeluaika on kuitenkin usein erittäin tiukkaa ja senttiä joutuu venyttämään ihan tosissaan, jos haluaa selviytyä kulttuurialan opinnoista ilman valtavaa lainataakkaa. Samaan aikaan omasta opiskelijakämpästä olisi mukavaa tehdä mahdollisimman viihtyisä, jotta siellä olisi helppo keskittyä opintoihin ja viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa. Edessä onkin melkoinen dilemma, kuinka piristää ankeaa opiskelijakämppää erittäin pienellä budjetilla? Meillä on tähän oivallinen ratkaisu: Kotitapetti tarjoaa taustakuvia eri väreissä edulliseen hintaan. Jo yhden seinän tapetoimalla huoneen ilme muuttuu täysin! Lue tästä artikkelista vinkkimme opiskelijakämpän edulliseen kasvojenkohotukseen Kotitapetin tuotteilla!

Mistä aloittaa?

Opiskelijakämpän edullinen kasvojenkohotus kannattaa aloittaa osoitteesta kotitapetti.fi. Löydät Kotitapetilta taustakuvia eri väreissä opiskelijakämppään, ja voit loihtia taustakuvien avulla huoneeseesi toivomaasi tunnelmaa pikkurahalla. Kun budjetti on pieni, kannattaa selata Kotitapetin tuotteita siten, että edullisimmat hakutulokset tulevat ensimmäisinä. Näin sinun on helppo vertailla tuotteiden hintoja ja sitä mihin pieni budjettisi riittää. Kotitapetilta voi löytää tapettirullia jo noin kymmenellä eurolla, joten voit saada aikaan upean muutoksen tekemättä liian suurta lovea ruokabudjettiisi. Kannattaa seurata tarkkaan myös Kotitapetin hyviä tarjouksia!

Jos etsit laatutuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan, tutustu myös Kotitapetin Quality outletiin. Quality outletiin on koottu alennushintaisia tunnettujen merkkien tapetteja. Alennukset saattavat olla jopa 90 prosenttia! Esimerkiksi Van Gogh -tapettia saattaa löytää Kotitapetilta edulliseen hintaan, jos satut sivustolle oikeaan aikaan! Voit selata myös Kotitapetin Quality outlet -tuotteita siten, että edullisimmat tuotteet tulevat hakutulosten kärkeen. Näin voit tehdä huippulöytöjä jopa alle kymmenellä eurolla. Opiskelijakämppä on yleensä vuokra-asunto, joten sen sisustamiseen ei ole välttämättä mielekästä käyttää kovin paljon rahaa. Tällaiset pienet, mukavat tavat piristää huoneen ilmettä tarjoavat kuitenkin hyvää vastinetta rahoille!

Tapetoi itse ja säästä

Jos seinän tapetoinnin teettää ammattilaisella, maksaa se helposti melkoisesti. Jos omaat vähänkään kädentaitoja, kannattaa tapetoiminen tehdä itse. Valmistaudu kuitenkin huolella, ettei urakka mene pieleen, sillä pieleen mennyt tapetointiyritys tietää ylimääräisiä kuluja. Kotitapetti on onneksi oivallinen kohde myös aloittelevalle tapetoijalle, sillä se tarjoaa asiakkailleen tapettien asennusoppaan ja DIY-työkalusetin. Se auttaa aloittelevaa tapetoijaa myös räätälöimällä tapettiliiman ja -rullien määrän hänen tilauksensa mukaan. Tämä auttaakin arvioimaan tarvittavan tapetin ja liiman määrää, eikä pienestä budjetista tule ostettua joko aivan liikaa tai aivan liian vähän tapettia tai liimaa tai molempia.

Tapetoi seinällesi opiskelumuistojasi

Yksi mukava tapa tehdä opiskelijakämpästä oman näköinen ja viihtyisä on tapetoida sen seinälle omia opiskelumuistoja. Oletko esimerkiksi päässyt työharjoitteluun ulkomaille upeisiin maisemiin ja haluaisit taltioida nämä maisemat kotisi seinälle? Tässäkin tapauksessa Kotitapetti voi auttaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden teettää valokuvatapettia omista kuvista. Valokuvatapetti omista kuvista ei tosin ole ihan kaikista edullisin vaihtoehto, mutta jos sillä tapetoi vain yhden huoneen yhden seinän, voi opiskelijan budjetti taipua valokuvatapetin hankkimiseen. Valokuvatapetti omasta kuvasta on myös kiva lahjaidea, jonka voi esittää sukulaisille, jos he haluavat muistaa jotenkin tiukalla budjetilla elävää opiskelijaa.

dante